Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
25 Април в 13:55
Оценка: 5/5 (1) |0
5 причини да включим основата за грим в разкрасяването си

Тези дневни ритуали за всяка дама не могат да минат без основата за грим 

Добрата основа за макиажа винаги гарантира перфектни резултати. Нанасяте за няколко минути, а се радвате на добрия външен вид цял ден. Подготовката на кожата е главна стъпка към перфектното излъчване. Не го пропускайте. Красотата си заслужава усилието. 

Ето няколко причини, които ще ви убедят в ползата от употребата на основа за грим: 

Прикриване на разширени пори и фини линии

Добрата основа не само ще замаскира нежеланите недостатъци по кожата, а може дългосрочно да повлияе подобрения й вид. Представете си как ще стои фон дьо тенът или пудрата върху перфектно гладкото, меко лице. Вече се изкушавате, нали?! Това е главна предпоставка за безупречен макиаж. След овлажняващия крем, основата е задължителна, ако се стремите към съвършенство. 

Повишаване на трайността на грима

Ставате сутрин и отделяте около 20 минути от така безценното време, за да положите старателно макиаж. Но до обяд резултатът е помрачен. Ето го и спасението! Основата за грим не само ще подготви кожата за последващи стъпки, а ще удължи трайността и добрия вид на грима. Той ще изглежда свеж и открояващ се дори след осем часов работен ден. 

Матиране

Дори и нормалната кожа изложена на външните обстоятелства с напредване на деня показва признаци на лъщене. Този ефект, който се появява най-често в Т-зоната, не е особено приятен. Основата ще се справи и с това. Матиращите компоненти ще осигурят копринена и гладка текстура за дълго време. Ако вашата кожа по начало е склонна към омазняване, задължително трябва да опитате благотворния ефект на този продукт. Свежият вид е гарантиран за дълго. 

Озарен вид

С озаряваща база за грим ще постигнете свежест и хидратация с лекота. Въздушната формула няма да утежни цялостния вид, тя позволява на кожата да диша и осигурява идеално гладко покритие със сияен ефект. Регенериращите свойства и антиоксидантите ще окажат благотворно въздействие в дълбочина и ще коригират несъвършенствата. От вас зависи дали ще я използвате самостоятелно или ще продължите с нанасяне на фон дьо-тен. 

Антиейдж ефект

Много от основите за грим не само прикриват бръчките, а се борят с тяхната поява. Антиейдж съставките забавят процеса на стареене, подобряват еластичността и естествения сияен вид на кожата. Редица основи ще ви поглезят и със слънцезащитен фактор – за максимален ефект и удовлетворение. 

Не се лишавайте от многобройните преимущества, които ще ви предложи този безценен продукт. С едно движение получавате безброй ползи, на които да се насладите. Цялостната грижа за кожата не е за пренебрегване, но ефектът от основата ще допълни останалите усилия в стремежа към неувяхваща красота и съвършена кожа във всяка възраст. 

 

Специално за вас дами, качествени и достъпни основи за грим от магазин За човека.

Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?